Siapa nak join contest saya?

Salam... wah lme betul tak menaip kat blog nie. Follower pon dah stop memollow blog aku nie. Ye la, blog bukan best pon kan. Em..... sekarang pon bukan ihlas sangat menaip sebenarnya, sebab tak tahu nak buat apa. Ingat nak kuar, tetiba pulak hujan turun dengan lebatnya. Alhamdulillah, hujan rahmat, xnak la kalau tsunami yang datang. Tapi kita hanya merancang, Allah yang menentukan...

Em... apa aku nak merapu hari nie ar.... Owh, ok sahabat-sahabat sekalian. Nak khabarkan sedikit berita nie... maybe bulan 7 nie aku kan ke kemboja bersama PEERs dari UiTM Shah Alam. Ade sape nak ikut? Sila angkat kening anda tinggi2 sampai cecah dagu. Kalau tak dapat buat, so x dapat la ikut. Hehehe......
http://cdn.stylishandtrendy.com/wp-content/uploads/2009/11/Angkor-Wat-Cambodia.jpg
So disebalik berita yang baik bagi aku nie, aku pon nak bagi berita baik jugak kat korang semua. Berita baiknya ialah, aku nak wat contest, InsyaAllah, hadiahnya ialah barang2 dari Kemboja. Aku tak pergi lagi, so tak tahu lagi ape nak beli. Nanti join la beramai-ramai yer. hehehe......

Ade ke yang nak join?

2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.