Orang Cakap Tulisan Saya Macam Tulisan Perempuan

Tuesday, April 12, 2011

Selalu jugak orang cakap tulisan aku cam tulisan perempuan. Kenapa ar?
Sebab cantik kah? Kemas kah? Or PERLI kah?

Aku pon tak tahu la kan....
kadang2 ade jugak lecturer yang tegur....
salah ker kalau lelaki tulisan kemas n cantik
tapi bagi aku, tulisan aku nie bukan elok sangat
aku cuma suke tulis dengan kemas jer sebab senang nak baca
kalau serabut memang nak tengok n study pon malas
nie pon tulisan yang malas aku nak tulis

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207304_1823088791460_1667456795_1795291_5286521_n.jpg

Aku rasa, ade ramai lelaki yang tulisannya cantik2
ade jugak perempuan yang tulisan yang x seberapa nak cantik
tapi mostly perempuan lah yang tulisannya cantik n kemas

Nak tahu x kenapa tulisan aku tak 'buruk' sangat.
sebab cita2 aku bukan nak jadi Doktor.
hehehehe

12 Comments:

Cik Ila said...

aah la...mcm tulisan pmpuan la...hehehe

Insomniac. said...

hahaha.serious tulisan hg lagi lawa dari aku kot. hehe

zuneta said...

jarang sangat la nak jmpa tulisan lelaki kemas...jarang-jarang...bak kata p.ramlee...cantiknya tulisan awk...macam ni...baru ada semangat nak study...lau tulisan doktor tu...rasanya belum mula baca....otak dah bagi signal " PENAT..nak PITAM" ....

nerdsemat said...

hahaha... bntuk tlisan memg cam pompuan la!

afifahramli said...

sebab cita2 aku bukan nak jadi Doktor... haha good reason 4 sure!

czueka zulaikha said...

lawa (^_^) mcm print hand .. SMART ade style huhu

Azwan@Mr Money said...

Hahaha..... thanks semua...
cantikkah o perlikah?
hehehe..... Btw thanks sebab komen...

Farihan said...

giler lah kemas cun tulisan...bukan perli nie

Anyss FidoTydo said...

sumpah cantik gyler tulisan. :)
"sbb aku bukan nak jadi doktor"
haha. nice one ! :D

kakchik@ella said...

cantek dn kemaslah. senang nak baca. bkn mcm tulisan boss kakchik. berpinar-pinar menengoknya. hahaha ..

Azwan@Mr Money said...

Thanks semua...... Heheheh....

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

cntik la.... aah, cm tulisan ai.. hohoho.. very2 kemas!!

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot