Saya Minta maaf Sebab Terlambat

Salam, maybe esok saya akan pos hadiah tu, untuk Qaseh Joanna, saya sangat risau jika hadiah x sampai, sebab alamat akak panjang sangat. Tak muat nak tulis kat sampul surat pos ekspress tu. hehehe.... Tapi InsyaAllah sampai, sebab dah ade poskod kat situ. hehehe.... Sorry sebab saya sangat sibuk. Actually nak pos tadi. Tapi camne boleh terlupa entah. Maafkan saya para pemenang skalian.

3 comments:

  1. i will survive... so do u... hehe.. btw, nice banner...

    ReplyDelete
  2. eeee..tukar header lg..wah2..br perasan..

    **adiah dah sampai la...tqvm...santek sgt...

    ReplyDelete
  3. untuk azwan...

    http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/03/hadiah-dah-sampaiyeehaa.html

    **mekaseh ye...

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.