Explorasi ke Broga

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190580_1783147392950_1667456795_1736807_5732128_n.jpg

Salam, siyesly lame aku dah x update blog. Si Tyra selalu aje tanya bila nak update coz slalu pulak die tagged contest kat aku. Buakan malas nak update, tapi aku sangat-sangat sibuk. Betul aku tak tipu yang nie memang2 sibuk giler vavi sejak kebelakangan nie. penuh dengan aktiviti PEERs dan NEXSTEC. So kebetulan hari kelas cancel, so sempat la nak update blog kejap.

Just nak cerita tentang explorasi aku and the geng ke puncak Broga Hill. Dah lama aku mengidam nak ke tempat nie, akhirnya tercapai juga. Memang seronok habis, tapi penat pon sampai tahap maksima. View kat sini memang cantik gler. Sayang sebab aku x bawa aku pnya DSLR. Malas nak taip panjang, so tengok je la gmbar kat bawah nie

.http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/190650_1783149312998_1667456795_1736808_5614034_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199165_10150438132080584_615560583_17795627_3750077_n.jpg
Akhirnya puncaknya telah kutawan, macam tinggi sangat jer. ahahhaa

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/197601_10150438132855584_615560583_17795633_2710378_n.jpg
Inilah budak kelas aku yang semangat membara bangun pukul 4pagi demi menawan broga

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/200612_208020129209218_100000036971538_811545_2820178_n.jpg
Mat-mat Poya n Makcik-makcik giler glamour. wakakakakaa

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/198904_208020595875838_100000036971538_811555_5723487_n.jpg

2 comments:

  1. Haha...Nice~~
    Memang cantik dan puas hati bila dah sampai atas kan...=D

    ReplyDelete
  2. sape nk join contest dan menang hadiah lumayan, kindly check http://penglipurlarafasola.blogspot.com/2011/03/april-fool-photo-contest.html

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.