Senarai Peserta GA "Follow Mollow"

Salam.... Huh.... penat-penat. Aku nak rehat jap, penat menaip dan copy paste sume link para peserta contest 'Follow Mollow' nie... Tak sangka plak ramai yang join walaupun adiah xde la seberapa. Yola kan, takkan la aku nak bagi pakej percutian ke Pulau Pangkor. Aku nie pon status student lagi so aku beli la apa yang mampu untuk korang semua. Hadiah nie aku beli time melawat Teluk Belanda kat Pulau Pangkor. So, kalau korang nak tahu hadiah ape, pergi-pergi lah cari kat Teluk Belanda tu. Walaupun tak seberapa, tapi aku ikhlas nak bagi kat korang. Nak bagi rumah banglow x mampu... maybe nanti dah keje aku kasi up sikit adaih die. Tu pon kalau hati terdeti nak anjur GA or Conetst lagi. hehehe..... Nie la, nama-nama mereka yang sudi join GA ini. Terima kasih buat kalian semua.

Syahida Sazali | Farah | Nur Afiqka Rohmat | Syuhada | Miss Nadrah | Sheira Haifa | Enaz Weeweet | One(Siti) |Qard91 |Mai Mimico | Tiefazatie | asfz lily | Cik_Starzz | Cik Gallus2 | Juniza | Anis Hamid | akmafaizal | cute mum | nadratul | fairuz alwani | nana | Deqdeq | ayuselalu | taufidris | aien naliza | micky ieqa | leen | ila sahar | syakila | farah hairudin | rosilah | Miza Yusof | nadiah | sarah | Jieda | Mardhiyyah Ridzuan | ytekecik | zaikulim | Zanna | nurezzat | Namie Amir | Mamalyna | SHA | Zuneta | Ayah Zaidi & Ummi Zayda | Ya Alya | Faiq Aiman | Noor Liana Johari | MamaZakwan | Farr | Lissa | keyna | Fadzillah Kamarudin | Cik Ila | Mama Zharfan | Suhami Ahmad | atie@ejay | Osman | cikshaz | ruby zaizi | azura ahmad | Lynn'Azlina |MamaAerish | Ibu Ayra | miszAtin |Hadifar_love | Segalanya kuterima | Atia Adina | fa10 | pengiklanan | farhana | inahasan | syira | irawatie | SofiahB | Jue-Isteri-Ibu | Miss Mucuk | S@hB@nu- Banu |de'Elle Norizi | mama ryyan | M@m@ Tomell | Mama Balqis | Fateen | una | Zalina | Cik Niza | Dia.Honey | Qaseh Johanna | Miss Ciku | @lyci@ | kakngah | Ain Syafiqa Azmi | KEluargaku Syurgaku | Cikpuanhady | eza fuad | Yana Nuar | Arol | Myra Jay | Muslimah Vouge | Adlin | Rose Khadijah | Izzatul Iman | Inasepi | Ogy | Izan Cute | Cute Mummy | Bambam's | Beaty | Nour Akmal | Muhd Fadil | Siti Aisyah | Wan Nurul Hezrina | Tukang Bebel | Jaa | Rafolian | Cikanna | aznain | Mimie Addnin | et | Aanie | Cik Puan Netty | Syarni Farida | Ayuni | Noranysafwah | nurdinihusnina | Farihan | Shieydah-shieda | Mrs Cherry | iezawanza | fatin fasihah | firus 101 | a.m.y | Hana Kirana

Pemenang-pemenang akan diumumkan kelak... tunggu my housemates balik dulu.... kalau dorang x balik so tak de la keputusannya. Hehehe..... sabar ye kawan-kawan... sila cek nama anda... Kalau xde, sila inform.

13 comments:

  1. naik juling biji mata ni cari nama ade tersenarai ke tak...

    akhirnya ada jugak..huhuhu...=)

    ReplyDelete
  2. psrta num 1

    plz take note mr money :)

    hihi

    ReplyDelete
  3. aduh,... puas cri mcm tak nampak nama kite.. boleh recheck balik? ni entry kite:
    http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2010/12/follow-mollow.html

    tq

    ReplyDelete
  4. name sy ade disitu..tenkiu..hehe :)

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.