Senarai Peserta GA "Follow Mollow"

Saturday, February 5, 2011
Salam.... Huh.... penat-penat. Aku nak rehat jap, penat menaip dan copy paste sume link para peserta contest 'Follow Mollow' nie... Tak sangka plak ramai yang join walaupun adiah xde la seberapa. Yola kan, takkan la aku nak bagi pakej percutian ke Pulau Pangkor. Aku nie pon status student lagi so aku beli la apa yang mampu untuk korang semua. Hadiah nie aku beli time melawat Teluk Belanda kat Pulau Pangkor. So, kalau korang nak tahu hadiah ape, pergi-pergi lah cari kat Teluk Belanda tu. Walaupun tak seberapa, tapi aku ikhlas nak bagi kat korang. Nak bagi rumah banglow x mampu... maybe nanti dah keje aku kasi up sikit adaih die. Tu pon kalau hati terdeti nak anjur GA or Conetst lagi. hehehe..... Nie la, nama-nama mereka yang sudi join GA ini. Terima kasih buat kalian semua.

Syahida Sazali | Farah | Nur Afiqka Rohmat | Syuhada | Miss Nadrah | Sheira Haifa | Enaz Weeweet | One(Siti) |Qard91 |Mai Mimico | Tiefazatie | asfz lily | Cik_Starzz | Cik Gallus2 | Juniza | Anis Hamid | akmafaizal | cute mum | nadratul | fairuz alwani | nana | Deqdeq | ayuselalu | taufidris | aien naliza | micky ieqa | leen | ila sahar | syakila | farah hairudin | rosilah | Miza Yusof | nadiah | sarah | Jieda | Mardhiyyah Ridzuan | ytekecik | zaikulim | Zanna | nurezzat | Namie Amir | Mamalyna | SHA | Zuneta | Ayah Zaidi & Ummi Zayda | Ya Alya | Faiq Aiman | Noor Liana Johari | MamaZakwan | Farr | Lissa | keyna | Fadzillah Kamarudin | Cik Ila | Mama Zharfan | Suhami Ahmad | atie@ejay | Osman | cikshaz | ruby zaizi | azura ahmad | Lynn'Azlina |MamaAerish | Ibu Ayra | miszAtin |Hadifar_love | Segalanya kuterima | Atia Adina | fa10 | pengiklanan | farhana | inahasan | syira | irawatie | SofiahB | Jue-Isteri-Ibu | Miss Mucuk | S@hB@nu- Banu |de'Elle Norizi | mama ryyan | M@m@ Tomell | Mama Balqis | Fateen | una | Zalina | Cik Niza | Dia.Honey | Qaseh Johanna | Miss Ciku | @lyci@ | kakngah | Ain Syafiqa Azmi | KEluargaku Syurgaku | Cikpuanhady | eza fuad | Yana Nuar | Arol | Myra Jay | Muslimah Vouge | Adlin | Rose Khadijah | Izzatul Iman | Inasepi | Ogy | Izan Cute | Cute Mummy | Bambam's | Beaty | Nour Akmal | Muhd Fadil | Siti Aisyah | Wan Nurul Hezrina | Tukang Bebel | Jaa | Rafolian | Cikanna | aznain | Mimie Addnin | et | Aanie | Cik Puan Netty | Syarni Farida | Ayuni | Noranysafwah | nurdinihusnina | Farihan | Shieydah-shieda | Mrs Cherry | iezawanza | fatin fasihah | firus 101 | a.m.y | Hana Kirana

Pemenang-pemenang akan diumumkan kelak... tunggu my housemates balik dulu.... kalau dorang x balik so tak de la keputusannya. Hehehe..... sabar ye kawan-kawan... sila cek nama anda... Kalau xde, sila inform.

13 Comments:

nadiah said...

saya ada..

thanks

Miss Mucuk ! said...

yeah..nma sy ada..

mai meowmeow said...

yeahh ! :D

harap menang , hihi

Mama Zharfan said...

ok, ada nama me :)

Mama Zharfan said...

anyway, bila2 u ada masa jom skodeng yer..


jom join Heartbeat!

Nour Akmal said...

naik juling biji mata ni cari nama ade tersenarai ke tak...

akhirnya ada jugak..huhuhu...=)

tiefazatie said...

tq..nama ifa dh ada nie..=)

shera haifa said...

dtg chck nama.sdh ada..
eq~~

Anonymous said...

psrta num 1

plz take note mr money :)

hihi

kakngah said...

sudah ada dlm senarai..
:)

Hana Kirana said...

aduh,... puas cri mcm tak nampak nama kite.. boleh recheck balik? ni entry kite:
http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2010/12/follow-mollow.html

tq

Izzatul Iman said...

ok.....name saya ade...

cik niza said...

name sy ade disitu..tenkiu..hehe :)

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot