Pemenangnya ialah.........

Sila baca pendahuluan ini dahulu

Salam.... wah penat aku hari nie. Gara-gara minum teacino semalam. Sampai pukul 5 pagi tak dapat tidur. Ari nie plak ade 'Lecture Design'. Punya la semangat lecturer UiTM nie, sampai sanggup upah pensyarah antarabangsa bagi lecture ari nie. Yang jadi masalahnye, satu umah bangun lambat hari nie. Bila sampai dewan kuliah, tengok-tengok sume seat dah penuh. So kami pon angkat kaki, blah. Ponteng la jawabnye. Balik umah dah tak taw nak buat ape. So panggil la mat-mat poyo budak umah aku nie untuk cabut undi. So tercabut la undi bagi peserta GA " Follow Mollow". Sorry tak sempat nak amik gambar mamats poyo ngah cabut undi. Sebab penat sangat dan malas nak cari 'cable USB'. Mamats poyo nie nama dia ialah Mohammad Zaki Lokeman, Wan Abdul Aziz Wan Nasrudin dan Nik Abdul Aziz Nik Abdullah Zawawi. Sila berterima kasih kat dorang nie. So nie la nama-nama peserta yang bertuah tu.

Sebelum tu saya nak minta maaf dulu sebab takut-takut anda ade cakap saya pilih kasih ker, pilih kawan ker. Sebab boleh kata hampir semua yang join GA nie ialah bukan kenalan saya. Kenal melalui blog jer. Kenalan la jugak kan, tapi secara maya jer, bukan nyata. Faham ker? Tak faham sudaah. hahahaha

http://forum.xcitefun.net/files/216463xcitefun_congratulation_pics_6_131.jpg

Pemenangnya ialah:-
Qaseh Johanna
Syahida Sazali
Rosilah

Kepada pemenang-pemenang, sila emailkan nama, no tel dan alamat anda ke:-
cynoxaz_one90@yahoo.com

Pengeposan hadiah akan dibuat dalam masa terdekat
jika ade sebarang kesulitan akan diberi tahu kelak

kepada yang tak bertuah, cuba lagi ye
kalau boleh memang nak bagi kat semua
tapi tunggu lah dapat durian runtuh dulu. hehehe
Terima kasih sekali lagi pada semua yang join

15 comments:

  1. huhu...semoga me ade rezeki dalam CGL lain...

    tahniah kepada pemenang...

    ReplyDelete
  2. Teruskan mencuba. InsyaAllah rezeki ade dimana-mana..
    hehehee

    ReplyDelete
  3. eee..menang..alhamdulillah..tak sangka bleh menang..

    yeay..ni kire adiah beday la..hehe terharu..
    sob..sob..

    ReplyDelete
  4. nape la boleh tak prasan kan..hehe ish..malu tetibe.. =)

    ReplyDelete
  5. eh... cmne boleh tak prasan palk....
    btw tahniah2x.... hehehee

    ReplyDelete
  6. yyyeeeaaayyyhhhh!
    aq menang~ hahah
    bru bce weh....
    xcted2,,,slse bwk adiah aq...hahaha

    luv;
    syieda :))

    ReplyDelete
  7. tahniah pada yg menang tu. memang bertuah korang. Rezeki2..

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.