JUMPING HIGH PHOTO CONTEST



Disebabkan Si Penganjur nie teringin sangat nak suh aku join contest die, so aku join la, kalau tak nanti manangis sambil sepak dinding plak kan. Hehehe.... Penat mencari gambar yang melompat-lompat nie. Almaklumlah, selalu aku je amik gambar orang dan aku plak bukan spesis yang suka lompat-lopat. So kalau nampak muka macam aku dalam gambar tu, tu bukan aku ye, tapi orang tu yang tiru muka aku. Hahaha...... Aku tak perlu lompat tinggi-tinggi sebab aku dah terlebih tinggi.

So kepada sesiapa yang nak join tu, boleh la klik banner kat atas, atau pergi ke blog Si Ungu@TyraTyra nie. Hadiah dari singapore beb.... cam best jer kan. Disebabkan aku x dapat pergi Singapore, dapat sovenir dari Singapore Pon jadi la. Hehehe......

http://farm6.static.flickr.com/5291/5427621454_b51f44f4a5_b.jpg
Ade banyak la pulak gambar orang muka sama cam nie ngah melompat
SO aku nak pertaruhkan banyak gambar la..... hehehe......

http://farm6.static.flickr.com/5138/5427646424_8fc65ab61c_b.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5178/5427648972_0a350fd709_b.jpg
Gambar nie aku amik Time KKDKP kat Pulau Pangkor
http://farm6.static.flickr.com/5258/5430087932_d120d9c406_b.jpg
Nie Pulak Gambar memeber aku Mad
AMik masa Kejohanan Kriket MASUM 2010

Menang adiah saguhati pon jadilah erk.... hahaha...
hadiah dari Genting xde ker?

Aku nak Tagged
Nisah, Hanan, Misz Aten, Liyana

3 comments:

  1. Hambikk sekali 3 gambar.
    Semua cunn pulak tu haha.
    Tengs sebab join ;)

    Amboi kauu, bagi betis nak peha pulak yea haha.

    ReplyDelete
  2. Hahaha.... semngat aku buat nie demi ko.
    hehehe.....

    ReplyDelete
  3. wah..gile lwa pic dia nie..mcm dh kalah jew..:(

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.