“ Contest 1 : Bila saya mati by sissyira”

Monday, February 7, 2011 ape kes?


Sebenarnya, Aku telah di tagged oleh saudari LIYANA
Terima Kasih la erk sebab sudi tagged saya
Kalau nak di ikutkan memang BUsy,
Tapi gigihkan jugak untuk penuhi pemintaan sahabat kita nie

Aku x faham sngat pasal syarat contest nie,
yang aku faham aku nampak botol yang ade ade bar code, ade tanda halal,
expired date
20072010

Maybe tu tarikh special untuk penganjur contest kot
Mybe B'day die... 1st Anniversary

aku nak tagged kat
Tyra Sajaa & Hanisah

2 Comments:

Tyratyra said...

aku tak faham la doe contest nii.

sissyira said...

salam,

thanx joint =)

good luck =)

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot