Attention To The Winners

Salam.... saya ade berita baik dan buruk buat pemenang GA "Follow Mollow". Yang buruk tu xde la buruk sangat, cume nak bagitahu yang hadiah akan dipos lambat sikit. Ade sebabnya kenape. Tapi tak perlu risau kerana hadiah tu memang ade untuk korang. Masih elok lagi tersimpan. So, tunggu la erk.... sebab sekarang busy sangat. Test berlambak-lambak, minggu nie pulak ade tournament kriket, so memang xde masa nak g pejabat pos.

Dan berita baiknya ialah, saya dengan berbaik hati (baik ker?) nak tambah hadiah kalian semua. Kebetulan my classmate baru je balik dari Singapore, so aku minta dorang beli souvenir untuk pemenang GA skali. Actly, aku pon pergi skali ke singapore, tapi banyak pulak kerja yang perlu dibuat, so terpaksa la cancel. Jelous giler ngan classmate yang lain. Tapi insyaAllah dalam pertengah tahun nie aku akan ke Kemboja bersam PEERs dari UiTM Shah Alam. hehehe... Maybe pasni, aku anjurkan GA skali lagi. hehehe....

http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/00/1e/34/94/singapore.jpg

3 comments:

  1. owh...ingtkan nape la td kan.. rase nak pitam dah td..hihi

    takpe2..lambat pon takpe...asalkan adiah tu tak tarik blk.. =D

    ReplyDelete
  2. Assalam...nak tambah hadiah?

    hadiah kepada pemenang @ hadiah utk yang tak menang?

    @ hadiah tu utk GA akan datang?

    tak paham la ayat kat atas tu....

    ReplyDelete
  3. @Izzatul Iman: Owh, sorry kalau ayat tu memeningkan...
    Actly tu untuk yg dah menang.
    nak bagi kat semua onkos x mencukupi.....
    nanti lain kali saya buat lagi ea...
    mana tahu izzatul ade luck. hehehee

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.