Apa Salahku?

Assalamualaikum...... Oish nak cerita sikit nie.... Tadikan, baru je kejap tadi. Aku buka la blog nak tengok respon para pemenang and of course la bila buka dashboard je, mesti aku cek comment & follower. Pastukan, nak taw ape jadi? Tetiba follower aku terkurang sorang. Sebelum nie 275, tetiba jadi 274 pulak. Tak tahu la kenape kan? Sebelum nie pernah jugak terjadi. Aku pun tanya la member blogger yang lain. Dorang cakap tu sebab ade follower dah stop follow blog aku. Owh, camtu ker......

So aku agak terkilan la jugak kan? Kenape erk dorg stop follow mollow nie? Ke sebab x menang GA yang aku buat. Emmm...... malas la nak cakap ae kan. Sebab salah satu syarat join GA tu pon kena follow blog nie kan. Kalau x ikhlas pon tapi still nak join, terpaksa la follow. Betul x? Tapi kan, aku agak terkilan la jugak, orang kata nak buat sesuatu tu mesti la ikhlas. So maybe sebab xde keikhlasan tu la kita buat sesuatu tak berkat. So aku tak taw la sape kan..... Mungkin mereka yang dah bosan ngan penulisan blog aku ker. (Banyak pulak SO) Or dah delete account ker.

Jadi sebelum terlambat, aku nak minta maaf la erk kat individu yang berkenaan. Sape yang still follow blog aku, aku nak ucapkan jutaan ratusan ribuan puluhan TERIMA KASIH. Sayanglah kalian semua. hehehehe..........


Jangan beralih arah!!

4 comments:

  1. ala..tak menang pon xpela..akak xkisah pon..
    mmm lg satu nk bgtaw...akak folo sbb suke tgk gambo2 dlm ni..hehe

    ReplyDelete
  2. sy masih follow awak, wlu pun sy x menang..

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.