Wah besarnya...... Emm....

Salam buat semua.... kebelakangan nie aku memang busy giler.... orang cakap awal2 sem nie xde la busy sangat... lecturer pon still malas-malas lagi nak mengajar, tapi ape yang terjadi kat aku ialah sebaliknya. Dapat lecturer yang psycho plak.... tapi ramai jugak yang sporting. Subjek untuk sem nie sangat2 tough. Hopefully dapat la catch up.

Ke-busy-an bertambah-tambah bila aku pegang jawatan penting kat UiTM Shah Alam nie... Penting ker? Penting la jugak bagi aku. Bukan 1 tapi 2 skali. Bukan gila kuasa, tapi dipaksa rela.... tak baik la cakap sepenuhnya dipaksa, tapi selepas dipaksa aku pon rela nak jadi. Orang kata peluang datang skali, bende macam nie la boleh mengajar kita jadi matang. Tak semua orang dapat peluang. mungkin zaman sekolah dulu aku pernah jugak pegang jawatan, tapi memang jauh berbeza dengan sekarang. Almaklumlah, dulu semua cikgu yang suapkan, tapi kat u semua kena handle sendiri.

sentiase ke hulu ke hilir nak settle kan sesuatu. Pastu isi borang tu borang nie.... jumpe orang tu orang nie... buat proposal belambak-lambak... duit pon abes kat top up sebab nak mesej orang... tapi dan kerana tugas.. redha je lah....

Sekarang pulak duk umah sewa.... Alhamdulillah, housemate dah cukup, siap terlebih lagi sebab ramai yang tak dapat kolej. Kesian jugak kat diorang, kalau kawan tak tolong kawan, sape lagi nak tolomg kan? Hari nie baru je settle bergotong royong bersih umah... Alhamdulillah semua rajin-rajin.

So setakat nie je la.... kalau lepas nie aku lambat update tu, harap semua megerti la ek.... kawe chow dulu deh... hehehehe

http://farm5.static.flickr.com/4110/4998064638_de12158c97_b.jpg
sebelum nie aku ade tanye camne nak letak gambar besar kat blog
pastu lepas member aku gtaw... dan inilah hasilnya

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.