Usaha Yang Berbaloi

Salam
Hidup aku sekarang memang busy giler
Meeting sana sini sinun
tapi nak buat macam mana dah nama pun tugas
buat proposal, buat poster, buat banner,
semua yang aku tak pernah buat sebelum nie
sekarang aku kena buat
Alhamdulillah, aku dapat belajar serba sedikit

Nie merupakan poster yang aku buat
walaupun aku bukan budak Art & Design
tapi inilah hasilnya dengan menggunakan pelbagai sofware
http://farm6.static.flickr.com/5043/5366787481_cff2b3d973_b.jpg

So Kalau ade mane2 budak UiTM Shah Alam yang terbaca poster nie
join la yer... adiah lumayan menanti anda.

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.