Selamat Tahun Baru!!


Selamat Tahun Baru
buat semua bloggers
camne ngan Tahun Baru nie?
dah tercapai ker azam tahun lepas?
ape plak azam tahun baru?

ade sesiapa yang pergi celebrate kat i-City semalam?
walaupun aku ade kat Shah Alam
tapi tak pergi pon kat sana
kalau ikotkan hati memang nak
tapi budak umah aku memang jenis tak suke pergi tempat crowded mcm tu
dah la jalan jam giler semalam,
umah sewa kitorang plak kat Padang Jawa,
so sempat jugak la tengok percikan bunga api dri jauh
tapi xde la jauh sangat pon

walaupun kitorang x sambut kat i-city
tapi kitorang pergi fun fair kat Stadium Melawati
kebetulan time tu orang takde la ramai sangat
maybe semua sibuk sambut tahun baru
so boleh kate seronok la jugak sambutan tahun baru kitorang
sekarang plak ngah sibuk mengemas umah
dan persiapan untuk pembukaan sem baru

Selamat Tahun Baru 2011

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.