Peraduan Kira Duit Syiling



kali nie, gua telah di tagged oleh
http://kontestaje.blogspot.com/

Jumlah yang diteka ialah:
RM4.57

sebenarnye aku tak kira pon, men agak jer....
so kalau siape yang berminat tu nak cuba teka
boleh la klik kat sini

aku nak tagged kat:
Syieda
Hanan
Hanisah

4 comments:

  1. weh x join kot..tpi aku ckp je la bpe y aku rse..
    haha..just guessing..maen taram..rm12.23
    haha

    ReplyDelete
  2. thanx coz join...goodlak yerk...

    ReplyDelete
  3. nice guessing..good luck ye...
    ni blog sy yg bru....jenguk2 la..
    http://www.wowberita.com/

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.