My Header Contest

Monday, January 3, 2011 ape kes?


Di Anjurkan oleh RIEYANA

Salam..... jom-jom... ade contest baru nie. Xde la baru sangat tapi aku je yang baru tahu. Hahahaha...... Tak kisah la janji belum di tutup lagi. Syarat macam pertandingan contest yang lain. Simple dan tak menyusahkan. Jom la pakat join ramai-ramai walaupun dah ramai yang join. Kasi penganjur rambang mata sikit nak pilih pemenang. hehehe..... Orang kata lagi ramai lagi meriahkan. So kalau nak join boleh klik header kat atas. Header yang nak dipertaruhkan ialah:-





Sebenarnya header kedua tu di tempah khas dari Budak Nakal, so kalau rasa nak tempah header cantik2 boleh la suh Budak Nakal design. Sebenarnya gambar kartun kat atas direka khas dari gambar aku Mr Money sendiri yang kat bawah nie. Agak-agak sama tak? hehehe






Aku nak tagged kat:-
Syieda
Hanan
Tyra Sajaa

1 Comments:

Anonymous said...

alaaa dah trlmbat lah...huhu

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot