Header Paling Seksi Dan Kontroversi.

Tuesday, January 11, 2011
"Salamm...... sila berhenti gelak atau maki-maki.... Kalau tak tahan, sila back off sekarang. Blog ini hanya untuk tontonan mereka yang berumur atas 18 tahun. Kepada yang tak cukup umur, sila minta kebenaran ibu bapa."

Hahahaha...... aku pon nak tergelak... Sekadar percubaan, nak tengok ade orang yang jeles tak. So kalau xde, mungkin header tu akan kekal kat blog nie. Wah, biar betul? Jawapannya tidak sama skali sebab ini sekadar suke-suki. Kalau anda suka, sila tekan FB like button...


3 Comments:

Hezesuze said...

walaaaweeiiiiiiii!!! hensem siut haha

Azwan@Mr Money said...

ahahahaha...... yg kat blakang tu kot yg ensem. hehehee

MofiDhouse said...

wow....... hahahahahha

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot