Contest Aku Dan Kacamata

Salam.... mood nak join contest kini kembali.
Ngah-ngah blogwalking tadi,
terjumpa plak contest yang best dan adiah yang best

Syarat-syarat nye senag jer.... xder susah mane pon.
Kalau rasa nak lebih tahu menahu, sila singgah kat tuan pengajur punya blog
Sandiwara Seorang Insan


Kalau nak di ikutkan aku memang tak suke pakai kacamata hitam, sebab takut nanti orang cakap. " Weh, ko pakai spek mata hitam macam x pakai pape....". Hahaha..... Gambar nie pon aku amik secara kebetulan jer dalam kete abang aku. Time nie sume orang xde, tinggal aku sorang jer dalam kete. So, aku cube la snap gambar sorang-sorang.... Kire korang paling bertuah la sebab dapat tengok aku berkacamata hitam. hahahaha......

Tarrrraaaa.... nie la gambar yang bajet tuh....


Aku nak tagged kat:
Syieda
MiszAten

4 comments:

  1. haha
    kene cek plak pict pakai spek itam nih =)

    ReplyDelete
  2. toing2..tuan tnh da tgk..all da best ya

    ReplyDelete
  3. den baru nk join tp dah lepas baru semalam haishhhhh =(

    ReplyDelete
  4. xpe... next time cube lagi. hehehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.