Contest Aku Dan Kacamata

Sunday, January 2, 2011 ape kes?
Salam.... mood nak join contest kini kembali.
Ngah-ngah blogwalking tadi,
terjumpa plak contest yang best dan adiah yang best

Syarat-syarat nye senag jer.... xder susah mane pon.
Kalau rasa nak lebih tahu menahu, sila singgah kat tuan pengajur punya blog
Sandiwara Seorang Insan


Kalau nak di ikutkan aku memang tak suke pakai kacamata hitam, sebab takut nanti orang cakap. " Weh, ko pakai spek mata hitam macam x pakai pape....". Hahaha..... Gambar nie pon aku amik secara kebetulan jer dalam kete abang aku. Time nie sume orang xde, tinggal aku sorang jer dalam kete. So, aku cube la snap gambar sorang-sorang.... Kire korang paling bertuah la sebab dapat tengok aku berkacamata hitam. hahahaha......

Tarrrraaaa.... nie la gambar yang bajet tuh....


Aku nak tagged kat:
Syieda
MiszAten

4 Comments:

miszATIN said...

haha
kene cek plak pict pakai spek itam nih =)

Syafiq Rosli said...

toing2..tuan tnh da tgk..all da best ya

miszATIN said...

den baru nk join tp dah lepas baru semalam haishhhhh =(

Azwan@Mr Money said...

xpe... next time cube lagi. hehehe

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot