Aku Dah Menang, Korang Bila Lagi?

Assalamualaikum whb.... ari nie seronok jer bangun pagi on9 pastu jengah-jengah blog jap then tengok-tengok aku menang contest dari Kak Chik Ella. Gua menang besar beb... Dapat moto satu. Hahahaha....... Sila percaya walaupun aku tipu. Sebenarnya aku just menang hadiah saguhati, tapi rasa cam menang besar jer. Alhamdulillah, rezeki hujung Januari 2011. Syok menang contest nie, lagi-lagi kalau jenis yang tak keluar duit satu sen pon. Hehehe... Terima kasih kepada Kak Chik Ella sebab pilih saya sebagai pemenang. Terima kasih 100000000x.

So korang bila plak nak menang? Kalau teringin nak hadiah, jom la join contest yang aku anjurkan. Walaupun hadiah tak besar mana, tapi korang akan rasa apa yang aku rasa sekarang nie. Lagi pun korang tak perlu keluarkan modal. Just ikut je syarat yang ditetapkan.

Untuk contest 'follow mollow' nie, maybe keputusan keluar lambat sikit sebab sekarangkan UiTM tengah cuti, so camne housemates aku nak buat lucky draw. So tunngu la dorang balik dulu. Harap korang bersabar. Lekas-lekas la join, kalau tengok kan tarikh, ari nie dah last date. So jom join beramai-ramai.


4 comments:

  1. lambat announce pn xper.. ramai dh stat cuti & blk kampung ni...

    ReplyDelete
  2. amboi, berkempen yea?
    bila tu budak uitm masuk kampus semula?

    ReplyDelete
  3. hehehe...... 6/2 sume dah start balik, 7/2 dah start klas... so tunggu la yea. hehehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.