2nd Time Bertuah Dalam Hidup

Saturday, January 22, 2011


Ari nie aku abes kan masa kat USIM. Pergi Seminar Perancangan Kerjaya Majasiswa. Siyes aku cakap seminar nie memang best, dorang cerite camne nak dapat kerja dan kenapa graduan sekarang ramai menggangur. Seminar nie peringkat antarabangsa. Seluruh IPTA di Malaysia di jemput hadir. Penceramah pon orang hebat-hebat. Tapi aku bukan nak cerita pasal content ceramah tu. Kalau korang nak tahu, next year korang join la yer.

Tapi aku nak cerite yang best nyer ialah ade slot cabutan bertuah. Of course la aku bertuahkan, kalau x, xkan aku cakap best. Kalau nak tahu, nie second time aku dapat no yang bertuah dalam hidup aku. Untuk pengetahuan korang jugak, kali pertama dan kedua nie jugak aku dapat masa aku join program under PEERs. So jelas di sini tuah aku ada kat PEERs. Just kidding.

Syok la jugak dapat sterika eletrik, pastu dapat bag latop, buku n macam-macam lagi la. Rugi sape yang x nak join seminar nie dulu. Aku ajak korang, korang x nak, kan dah melepas. Hope lepas nie ade lcuk lagi dalam contest yang aku join kat blog.

0 Comments:

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot