1st misz-ella.blogspot Contest



wah siyes best contest nie... teringin sangat ngan adiah die...
dapat tahu dari blog BEN ASHAARI
nak cube gak lah..

nak join kli SINI

Hadiah dah tengok, jom tengok syarat-syaratnya pulak.
  • Follow, Baca dan Komen juga. Oh ye, mesti dah komen sekurang-kurangnya 10 entri baru layak masuk contest ni. If u are new follower, u have to dig my blog dan baca entry-entry samada lama atau baru dan komen entry tersebut. Follower lama yg dah always drop comment in my entry, can skip this part, confirm layak syarat pertama. Hihi .. DOnE(Kebanyakan entry Tahun 2010)
  • Buat satu entry bertajuk 1st misz-ella.blogspot Contest. Copy and paste the header below and include it in your entry. DonE( dah2... nie.. nie... tak nampak ker? hehehe)
  • Dalam entry tersebut, buat satu slogan~ Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana ......... (tidak kurang dari 50 patah perkataan). Make sure you count the number of words, if not dah buat penat-penat tetiba d.q. (disqualified le .. hihi) DOnE( Ade kat bawah, ase tak lebih kot... dah kire dah, hehehe)
  • Tarikh tutup adalah pada 18hb Januari 2011, jam 4 petang.
  • Do not forget to backlink your contest at this comment box ya. That's the only way i can trace you.

Salam owh rupa-rupanya gua tersalah faham syarat contest nie:
"slogan mestilah tidak kurang dari 50 patah perkataan"

so let me re-slogan

"Saya suke baca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana.....
sekali baca hati dan tertambat, disaji pula gambar yang memikat
,otaknya ligat, ideanya berlambak, 'entry'nya banyak nak baca pon tak sempat,
isinya padat penuh dengan nasihat, dari muka ketat terus jadi bersemangat,
kadang-kadang gelak sampai terbahak-bahak macam nak tercabut urat,
hobinya memasak makanan yang lazat, rasanya juga mestilah enak,
Bukan nak membodek, bukan nak mengurat,
cuma pendapat dari seorang budak yang baru nak-Up"

Finally lebih gak dari 50 patah perkataan- 71 patah perkataan

6 comments:

  1. semoga berjaya :)

    i pun join gak.
    wish me luck ye :)
    http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

    ReplyDelete
  2. adik .. tqvm sbb support contest kakchik ye. kita tgk sapa yg kena ...

    ReplyDelete
  3. terima kasih kak... hopefully ade chance. heheee

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.