Layakkah Aku dapat Award?

Dah lama tak dapat award
sebab blog aku nie bukan bagus sngat pon.....
kali nie dapat award dr MiszAten

terima kasih Pren....



1 ) Pendapat tentang blog anda sendiri ?
"Hitam itu Menawan". Simple dan x penuh dengan widget yang boleh melembapkan server.

2) Pendapat anda tentang orang yang bagi award nih plak ?
1st kenal tyme Wilderness Camp kat Langkawi, dia nie baik, cantik, lawa, cun, comei,
gorgeous,pretty, lemah-lombut, sopan-santun.... wah bodek lebih nie. hehehe

3) Sayang ke tak sayang eh kat saya ? & kenapa ?
Saya tu Siapa? x faham soalan. hahahaha

4) Barang yang korang nak sejak dari dulu lagi ?
Nikon DSLR D90.... sape nak adiah kan?

5) Siapa blogger yang paling rapat dengan kamu ?
My classmate... ade la 3, 4 orang
nma die joyah, minah, tipah, senah...

6) Tag pada 3 orang pastu nyatakan nama dorang ?
Syieda
Tyra
Cik Tom


No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.