KKDKP Di Pulau Pangkor

Salam buat semua
dah lame nak ceritakan sebenarnya
tapi hari nie baru berkesempatan
ari tu aku pergi Kem KKDKP kat Pangkor
bersama ahli-ahli PEERs dari UiTM Shah Alam
menginap di Kem Ceria Bogak
dan aku pulak ditugaskan sebagai Ajk Aktiviti
macam jugak la aktiviti yang kitorang buat
memang BEST wa cakap lu.....
ade pengalaman 1st Time dan ade yang dan ber time-time dah
yang bestnye, aku dapat men boat macam banana bot
tapi bukan banana boat... memang extreme tapi FREE
part free tu paling best
dah la kem nie tak yah bayar... sume ditanggung oleh PEERs
makanan BEST, aktiviti lagi la best

nie gambar time kat kota belanda


nie pulak time nak gi snorkeling

gambar banyak je, tapi malas nak semakkan kat blog nie
hahaha...... lagi pon aku bukan nsem... nanti cakap tayang muke plak. wakakaka


No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.