Jangan Jadi Macam.......

Salam semua..
memang agak lama aku x on9
sebabnya Brodband tertinggal kat umah akak aku kat, Klang
so sekarang duk umah macam orang giler tak taw nak wat pe
terima kasih kepada semua yang join GA aku amjurkan
sorry x sempat nak jejak korg punya Entry
so, sume comment yang dah di Moderate oleh aku
akan dikira sebagai peserta yang layak
rasa semua layak kot
so x perlu risau-risau sampai masa aku akan announce pemenangnya
tak sangga jugak dapat sambutan yang agak meriah la jugak


muke manusia serabut.... hahhaaa

kali nie kampung aku memang hujan lebat
sape yang duk Terengganu tu taw la mcam mna keadaan nya
hari-hari kerja tengok movie kat laptop and mundar mandir dalam bilik
transport plak xde...... time aku balik nie la sume bende nak rosak
aduyaii..... so harap korg sume hepy ngan cuti kali nie
jangan jadi macam GUA sudah... heheheh

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.