I won Again

Alhamdulillah, rezeki Bulan DIsember
baru-baru nie, aku baru je menang PBPT
and sekarang menang GA dari Blog Cik Ailyl
GA conteng-conteng Doodle

Sempena Birthday beliau pada 2 Disember
aku pulak baru je balik dari Pangkor
program bersama PEERs dari UiTM Shah Alam
memang seronok giler
InsyaAllah pahni aku pon nak buat GA
hadiah dari Pangkor
tapi buat masa sekarang susah skit
sebab masa nak on9 tu agak terbatas
tengok la nanti
InsyaAllah
GA pertama dari blog nie akan dianjurkan

1 comment:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.