Harga IPhone 2 Kali Ganda Lebih Murah

Salam buat semua
Ari nie xde benda nak diceritakan
tapi sekarang aku dah gila-gila I-Phone
kat Malaysia gila-gila mahal
so kalau nak beli tu memang kena kebulur dulu
tapi tadi aku dapat berita baik
member aku cakap
kalau kirim kat sepupu dia yang belajar kat US
boleh dapat harga 2 kali ganda lebih murah
InsyaAllah next sem aku pakai handphone baru la
tu pon kalau ade duit lebih

and satu lagi berita yang agak best x best
next sem InsyaAllah aku jadi Presiden PEERs UiTM Shah Alam
aku akan cuba lakukan yang terbaik

5 comments:

  1. wah tahniah abg presedin..
    hebat kawan aku sekarang nih =)
    bdw, nak iphone 1 buleyyy hehehe

    ReplyDelete
  2. owho.enche presiden la next sem iye..ahaha..

    ReplyDelete
  3. miszATIN: terima kasih...... x hebat mne pon... Nak 1? Nanti nak cek stok dulu. hehehe

    ReplyDelete
  4. OMG! congratz2..
    aq nk jd naib prsden leh x?haha
    hope sok de brte gumbira tuk ko lg...hee

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.