Harga IPhone 2 Kali Ganda Lebih Murah

Tuesday, December 7, 2010
Salam buat semua
Ari nie xde benda nak diceritakan
tapi sekarang aku dah gila-gila I-Phone
kat Malaysia gila-gila mahal
so kalau nak beli tu memang kena kebulur dulu
tapi tadi aku dapat berita baik
member aku cakap
kalau kirim kat sepupu dia yang belajar kat US
boleh dapat harga 2 kali ganda lebih murah
InsyaAllah next sem aku pakai handphone baru la
tu pon kalau ade duit lebih

and satu lagi berita yang agak best x best
next sem InsyaAllah aku jadi Presiden PEERs UiTM Shah Alam
aku akan cuba lakukan yang terbaik

5 Comments:

miszATIN said...

wah tahniah abg presedin..
hebat kawan aku sekarang nih =)
bdw, nak iphone 1 buleyyy hehehe

hannan said...

owho.enche presiden la next sem iye..ahaha..

Azwan@Mr Money said...

miszATIN: terima kasih...... x hebat mne pon... Nak 1? Nanti nak cek stok dulu. hehehe

Azwan@Mr Money said...

@Hannan: InsyaAllah..... hehehehee

Anonymous said...

OMG! congratz2..
aq nk jd naib prsden leh x?haha
hope sok de brte gumbira tuk ko lg...hee

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot