Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"



Salam buat semua...
dah lama gila aku x update.
kali nie teruja plak nak join GA dari blog Abg eQ
dulu dah pernah join contest "Ku Follow KuRasakan Somthing kerana..."
tapi nasib agak tak baik.... tapi kali nie nak cube lagi skali...
lagi pon adiah memang BEST abes... IKEA taja kot.
harap-harap ade luck la erk. heheehe

xde susah.... syarat pon senang jer.. sape nak join boleh klik SINI

Last skali, aku nak tagged kat Syieda


2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.