Bokeh


sebelum & selepas


sebelum & selepas

Salam.....
skang aku dalam proses berjinak-jinak dengan photo editing
bukan la nak jadi profession masa hadapan
tapi sekdar suke-suki
rupenyer banyak bende kita boleh buat ngan adobe photoshop
korang pernah dengar istilah 'BOKEH'?
nak taw google jer... alku pon tak taw sngat
tapi berdasarkan kefahaman aku nokeh nie macam korang amik gmbar
pastu gambar tu blur2 kat belakang... KOT
nampak sngat aku tak taw. hahahaha
tapi lebih kurang macam tu la.....
contohnya gmbar kat atas nie

3 comments:

  1. wah nice picta....tak reti nak guna adobe photoshop tu leh ajar tak hehehe

    ReplyDelete
  2. nak blajar photoshop dgn LEBIH MUDAH?
    Jom ke blog sy..
    http://burner-life.blogspot.com/2010/12/photoshop-top-secret.html
    Sy bagi awak pelbagai sfware free sperti ADOBE PHOTOSHOP CS5 dan CS3 portable... ^___^
    Nak lagi??
    Sy bleh bagi CS2 FULL VERSION..
    jgn lpaskan pluang yer..
    pilihan di tangan anda..
    moga anda mdpat faedah dari blog sy..
    ^___^

    ReplyDelete
  3. terima kasih kak. hehehee nanti InsyaAllah sy buat tutorial. hehehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.