Siapa Tahu?

Thursday, November 18, 2010
Siape tahu camne nak Upload gambar kasi besar?
Ala.... macam kat blog Photographer slalu buat tu
Yang nie aku besarkan dengan tarik-tarik jer...
memang la menjadi, tapi kualiti gambar dah blur....





gambar nie aku amik time kat UiTM Penang
sunset kat sana memang cantik....

4 Comments:

hannan said...

ow penang~

Azwan@Mr Money said...

cantik kn?

Tyratyra said...

aku rasa, kau kena upload gambar tu kat photobucket or mane2 photo web.
bukak new post, amek html code gambar tu, paste kat bahagian edit html.
rasanye lahh, aku tak pernah try pun sebab ta pernah na besarkan gambar kat blog hehe ;)

Azwan@Mr Money said...

owh..... tak taw plak.. nk aku try...

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot