Siapa Tahu?

Siape tahu camne nak Upload gambar kasi besar?
Ala.... macam kat blog Photographer slalu buat tu
Yang nie aku besarkan dengan tarik-tarik jer...
memang la menjadi, tapi kualiti gambar dah blur....





gambar nie aku amik time kat UiTM Penang
sunset kat sana memang cantik....

4 comments:

  1. aku rasa, kau kena upload gambar tu kat photobucket or mane2 photo web.
    bukak new post, amek html code gambar tu, paste kat bahagian edit html.
    rasanye lahh, aku tak pernah try pun sebab ta pernah na besarkan gambar kat blog hehe ;)

    ReplyDelete
  2. owh..... tak taw plak.. nk aku try...

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.