Raya Oh Raya

Raya oh raya,
dari tadi kerja aku online je 24jam,
tapi ramai blogger yang tak aktif hari nie,
mungkin dorang sibuk beraye or sibuk menjamu selera
aku pon hari nie dah berape kali makan,
dah la gigi tengah sakit, tapi sup tulang aje dan 2 mangkuk aku bedal
nasi minyak lagi, nasi ayam lagi....
esok tak tahu lagi..... mungkin ada yang lebih istimewa
kalau sesiapa yang rumah dekat tu, jemput la singgah ye,
insyaAllah ada la biskut kering ngan air kosong. heheheh
tapi kalau still kat Shah Alam lagi nie mesti best
sebab family dak kelas aku suke wat umah terbuka
makanan pulak, best-best aje....

gambar-gambar nie amik tyme open House umah Hanan
comei giler budak nie.....

2 comments:

  1. by comel ko x maksod kn mujir skali kn..??ahaha:))

    ReplyDelete
  2. aku cakap budak la..... mujir tu bapak budak. hahahha

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.