Raya Oh Raya

Wednesday, November 17, 2010
Raya oh raya,
dari tadi kerja aku online je 24jam,
tapi ramai blogger yang tak aktif hari nie,
mungkin dorang sibuk beraye or sibuk menjamu selera
aku pon hari nie dah berape kali makan,
dah la gigi tengah sakit, tapi sup tulang aje dan 2 mangkuk aku bedal
nasi minyak lagi, nasi ayam lagi....
esok tak tahu lagi..... mungkin ada yang lebih istimewa
kalau sesiapa yang rumah dekat tu, jemput la singgah ye,
insyaAllah ada la biskut kering ngan air kosong. heheheh
tapi kalau still kat Shah Alam lagi nie mesti best
sebab family dak kelas aku suke wat umah terbuka
makanan pulak, best-best aje....

gambar-gambar nie amik tyme open House umah Hanan
comei giler budak nie.....

2 Comments:

hannan said...

by comel ko x maksod kn mujir skali kn..??ahaha:))

Azwan@Mr Money said...

aku cakap budak la..... mujir tu bapak budak. hahahha

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot