Pangkor Jua Akhirnya

Wednesday, November 17, 2010

keputusan yang memuaskan
nasib baik la pengarah program tukar lokasi bagi program KKDKP
yang dulu dicadang untuk ke JB tapi kini ditukar kembali ke Pangkor
memang paln asal nak ke Pangkor, tapi camna ntah boleh tukar
maybe sebab tak dapat sambutan kot
walaupun program nie free,
tapi ramai yang xnak join bila taw nak kena pergi JB
Tak tahu apa masalah dorang,
aku pon kalau boleh prefer pergi Pangkor lagi
yang memeningkan sekarang
aku kena jadi AJK Aktiviti
so aku kena plan macam-macam aktiviti time kat sana nanti
masalah lah guna, sebab aktiviti nak melibatkan sekali ngan lecturer
so ada la batas-batasnya sedikit
harap-harap dorang enjoy ngan program aku buat nanti

muke bajet suci, hahahaa

1 Comments:

Anonymous said...

camne aku nak contact kau?

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot