KAWAII GADGET'S CONTEST



Ari tu Mr Money dah cakap
abes jea exam kali nie..
nak join contest puas-puas,
bangun pagi terus BW cari contest terbaru,
then jumpa satu,
organizer, owner blog Mommy Pinky & Kawaii Gadget
sempena mempromosikan blog Kawaii Gadget
Mr Money dah jadi follower ke 147
nak tahu syarat lebih lanjut sila ke blog Kawaii Gadget

Lagu Yang Mr Money pilih ialah Best Friend By Kiroro(japan)
kalau tak pernah dengar... boleh try layan kat bawah nie




dan kenapa Mr Money pilih lagu nie?
1-Lagu nie cerita pasal best friend eva n eva..... kalau tengok kat side bar Mr Money pon, Mr Money ada katakan yang 'kawan punca kebahagiaan. sekali berkawan selamanya kita kawan'. Tak kira macam mana kelakuan kawan terhadap kita, tapi title 'friend' yang diberikan selama ini tetap kekal buat selamanya.....
2-Kadang-kadang kita tak dapat nak memuaskan hati semua orang, tapi terima mereka dengan seadanya dan diri kita juga seadanya. Menjadi diri sendiri lebih baik dari menjadi seorang yang hipokrit.
3-Bila dengar lagu nie, mesti teringat my buddies, Hiranuma's Student from Japan yang Mr Money bawak jalan-jalan kat KL baru-baru nie.... walaupun susah nak comunicate ngan dorang sebab tak reti English, tapi memang best.






klik pada gambar untuk pembesaran

Nak Tagged kan kepada
1-http://tomatogurlslife.blogspot.com/
2-http://hezesuze.blogspot.com/
3-http://hanisahammran.blogspot.com/

Referral:mommy pinky

6 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.