I'm Your Silent Reader

Malam nie nak lepak sepuas-puasnya
kalau boleh x nak sentuh and pandang buku langsung
tadi baru je habeskan paper ketiga Survey Eng.
terpaksa keluar awal dari dewan peperiksaan sebab sejuk yang terlampau
malam nie nak blogwalking puas-puas
sebelum nie pon selalu jugak
tapi mungkin ramai yang tak perasan
sebab i'm your silent reader.....
bukan x nak komen, tapi loading je memanjang
kekadang tinggal la jugak komen kat shout box
agi satu Mr Money nie x suke jadi fake BW
guna BW software n tinggal jejak bersepah-sepah kat shout box
x jujur namanya tu, tuhan marah.....

photo by confucius-zero
seronok gak baca articles kat blog kawan
mostly about contest & GA
Mr Money memang suke join contest
tapi kalau GA susah sikit
sebab memang x bertuah....
malas nak semakkan blog dengan banner GA
ohohohohoh......
so kalau ade buat contest tu.... ajak2 la orang kat sini

2 comments:

  1. minat join contest jer eh??

    GA pun best gak?

    salam kenal=)

    ReplyDelete
  2. Ah'a.... minat la jugak.....
    Selalu x bertuah la kak.... sebab tu x join...
    hehehe......

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.