OMG! I won RM10,000.00


Salam buat semua,
alhamdulillah Majlis Penyampaian Hadiah
Pertandingan Blog Perlancongan Terengganu 2010
telah sempurna dijalankan
walaupun Mr Money tidak dapat hadir,
tetapi terasa kemeriahannyanya....
hati rasa tak tenang je bila tk berada di tempat kejadian
sebab terpaksa menduduki peperiksaan hujung semsester
Alhamdulillah, my cousin dapat wakilkan Mr Money ke majlis tersebut

And the result is.....
jeng....jeng....jeng...jeng....
I won for the grand prize, RM10,000.00


I,m just kidding....
dah tertera nama pemenang kat benda alah tu....
RM10,000.00 tu untuk kategori terbuka...
tapi Mr Money dapat saguhati je(ketegori pelajar IPT).... btway dapatlah jugak
Me dapat wang tunai sebanyak RM300.00 beserta sijil

sampul surat yang ciput tu Mr Money punya la....
hahahaha..... Thanks to My Cousin, Watie
Tahniah juga pada yang menang.....

4 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.