Happy Birthday To Mr Money

Selamat Hari Lahir Ke-20 Buat Mr Money
Semoga Panjang Umur Murah Rezeki


Eh..eh... sape Mr Money? Bukan aku ke?
yoolee.... dah xde sape nak wish, aku wish la untuk diri sendiri (-_-")
6/11/1990 aku di lahirkan...
dan hari nie aku sambutnya buat kali ke 20..
sambutker? padahal tengah pening ngadap buku ade la...
kesian betul la sape yang bday nya jatuh pada masa yang tak berapa nak betul
tapi bagi aku tak penting pon nak celebrate B'day nie, janji ade orang ingat sudaa....
terima kasih kepada semua yang wish,
tak kisah la melalui SMS ke, fb ker, o mane2 talian hayat ker...
Terima Kasih Banyak-banyak gua ucapkan....

Dah lame tak dapat adiah,
last dapat adiah dari Mekcik kat bawah nie


& paling penting, Bday aku sama ngan Pak Nil@Aznil Haji Nawawi
and lagi satu, yg x leh blah punya...
boleh pulak aku tak tahu yang B'day aku nie,
sama ngan Classmate aku sejak dari sekolah rendah & menengah lagi
Alif Ifwat Alias, sekarang budak nie tengah belajar kat US, amik TESL,
Selamat hari lahir buat mu Ifwat.... "balik kekgi beng wat dok kenal member pulok.."

Owh ya... lupa: credit to Cik Pizza@Shafeyza Saidin...
tahniah sebab anda berjaya jadi orang pertama wish for my 20th birthday,
semangat call awal 10minit sampai habis kredit.... yezzaaa....

8 comments:

  1. nice blog ~
    btw eppie beshday ya ! :)

    ReplyDelete
  2. @campuzboyz (--,):
    thanks yaa.... :)

    ReplyDelete
  3. @Cik NaNa :
    terima kasih juga.... :)

    ReplyDelete
  4. dakpe ar... haha.... doh fb ye tulis 6hb 11. haha

    ReplyDelete
  5. happy besday..wah ramai jgk blogger lahir bln 11 ek..cik tom 22/11..walaupun xtanya nak bgth jgk..hehe

    ReplyDelete
  6. @cik tom:
    thanks cik tom....
    owh....
    org lain bulan 11 nie special kot. hehe...

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.