GiveAway Domain From MelRomeo.Com

Wah Domain Free kot....
sape nak jom la join... klik je banner or link kat bawah...
dah lama aku teringin nak dapat domain sendiri....
(padahal x popular pon)


GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1.http://hanisahammran.blogspot.com/

2.http://lifeoftyra.blogspot.com/

3.http://hannanje.blogspot.com/

4.http://tomatogurlslife.blogspot.com/

5.http://selembarsuterakasih.blogspot.com/

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM

4 comments:

  1. tenkiu..ciktom dah buat sakni..hihi

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

    ReplyDelete
  2. sama2..... hehe.... blog cik tom dah makin popular, so tersangat layak klu ade domain sendiri... hehehee

    ReplyDelete
  3. azwan nk kene buat ape ni..?aku xreti ni sume..huhu

    ReplyDelete
  4. ko copy benda kat atas tu, pastu ko tagged la kat sape2.... pastu ko tinggal jejak kat owner blog tu cakap ko dah join, tinggal link ko. senang kan? hehehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.