Berehat Sebentar Bersama.......

Budak Baru Belajar akan berehat sebentar
Mr Money sekarang tengah cuti semester
so sekarang tengah melepak kat umah akak di Port Klang
area umah die nie masalah sangat untuk dapatkan coverage
tak kira lah maxis, celcom, digi ++ P1W1max skali
so memang x leh nak on9 termasuk update blog 3B
InsyaAllah bulan 12 nanti bila dah balik Terengganu
blog nie akan beroperasi balik... cewah... macam company la plak...
so kepada pembaca setia, sila tunggu ye.... (perasan)


lepas nie, misi gua nak layan series sampai habis
so kalau GA ke contest dan tempoh masa terdekat nie
x dapet la gua nak join....

2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.