Bahaya Join GA & Contest



Bahaya, bahaya, serius bahaya.... Wah kontroversi jugak tajuk nie kan? Ape kes bahaya pulak Join GA & Contest nie? Bahayanya sebab aku dah ketagih sekarang. Ye la, makin rancak para bloggers organize GA & Contest. Tak kira la bloggers baru o bloggers lama. Semua nak buat GA. Hadiah pulak best dan menarik, so confirm la tertarik menarik memang daboom semua yang nak join. Kadang-kadang tu tak kisah la hadiah ciput mana pon, tapi still ramai yang nak join. Antara sebabnya ialah nak tambah kenalan. Sambil-sambil tu mencuba nasib. Mana tahu ada rezeki, dapat la hadiah. Yang bestnya time dapat hadiah tu la, rasa puas and seronok semacam jer. Tak kisah la saguhati ker, pemenang utama ker, tapi rasanya memeng berbaloi-baloi.

Selama aku join contest nie, baru sekali aku menang. Dapat la voucher Guardian RM50 henget. Memeng rasa puas giler.... Agipun syarat-syarat nak join contest kat Blog nie takdela sesusah pertandingan yang selalu kita join. Biasa-biasa dorang akan suruh follow blog diorang pastu tempek banner.

Aku suke join contest, bukan setakat kat blog. Kat alam nyata nie pon aku suke. Contest yang paling aku suke ialah pertandingan melukis dan mewarna. Selalu la jugak menang. Percapaian yang membanggakan setakat nie, aku pernah menjadi Johan Pertandingan Melukis Poster Anti Tibi Terbuka Negeri Perlis. Baru-baru nie, baru je dapat hadiah saguhati Bagi Pertandingan Blog Pelancongan Terengganu, 2010, dapatla RM300 henget.


Camnila muke kalau dah syok menang GA

3 comments:

  1. wah azwan pernah menang saguhati blog trg tue ke??tahniah ye!cik tom tak tahu plk..

    psl pertanyaan azwan tue..cik tom dah jwb dgn update di entry yg sama..tgk ye;

    http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/tutorial-guna-code-table-untuk-kemaskan.html

    ReplyDelete
  2. wah..bestnyer.. tak pernah menang yg banyak RM ni lagi..tpi sama gak ketagih da ni..miahaha

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.