1st Lucky Draw By Akak Heze Suze

Sebenarnya, Me x suke join GA nie...
sebab memang selalu x bernasib baik,
tapi kali nie sekadar nak memeriahkan lagi GA akak kita nie,
tak berharap sangat pon,
Me memang selalu singgah blog akak nie,
tapi jadi silent reader jer,
Pastu akak pulak suke komen kat my entry,
so terima kasih jugak la kat akak Heze Suze nie...
so Mr Money dah masuk blog akak dalam My Blog List



Siape yang nak join boleh klik kat banner nie?
ayu molek muke akak kite nie..... hehehe.....
hadiahnya berupa

pitis@duit
RM50
Banyak kot..... Jom-jom join beramai-rami...

Bagi memenuhi Syarat,
Me terpaksa tag kat 3 orang rakan...
nie name link bagi insan terpilih tuh...
1-http://hanisahammran.blogspot.com/
2-http://lifeoftyra.blogspot.com/
3-http://tomatogurlslife.blogspot.com/

Done....

6 comments:

  1. kena tag?tenkiu..insyaAllah nati join b4 30hb...

    ReplyDelete
  2. wah tenkiu so much uols join lucky draw akak....huhu
    penyertaan diluluskan ahakss

    ReplyDelete
  3. @cik tom:
    sama2... jgn lupe join. hehehe

    ReplyDelete
  4. asal laa kau tag aku.
    sory la wea aku ta suke join benda-benda ni.
    heee.

    ReplyDelete
  5. la, bkn susah pon.... ape daa... hehehe

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.