1st Lucky Draw By Akak Heze Suze

Monday, November 8, 2010
Sebenarnya, Me x suke join GA nie...
sebab memang selalu x bernasib baik,
tapi kali nie sekadar nak memeriahkan lagi GA akak kita nie,
tak berharap sangat pon,
Me memang selalu singgah blog akak nie,
tapi jadi silent reader jer,
Pastu akak pulak suke komen kat my entry,
so terima kasih jugak la kat akak Heze Suze nie...
so Mr Money dah masuk blog akak dalam My Blog List



Siape yang nak join boleh klik kat banner nie?
ayu molek muke akak kite nie..... hehehe.....
hadiahnya berupa

pitis@duit
RM50
Banyak kot..... Jom-jom join beramai-rami...

Bagi memenuhi Syarat,
Me terpaksa tag kat 3 orang rakan...
nie name link bagi insan terpilih tuh...
1-http://hanisahammran.blogspot.com/
2-http://lifeoftyra.blogspot.com/
3-http://tomatogurlslife.blogspot.com/

Done....

6 Comments:

Tomato Gurl's Life said...

kena tag?tenkiu..insyaAllah nati join b4 30hb...

Hezesuze said...

wah tenkiu so much uols join lucky draw akak....huhu
penyertaan diluluskan ahakss

Azwan@Mr Money said...

@cik tom:
sama2... jgn lupe join. hehehe

Azwan@Mr Money said...

@akak heze suze:
sama2 kak.....

Tyratyra said...

asal laa kau tag aku.
sory la wea aku ta suke join benda-benda ni.
heee.

Azwan@Mr Money said...

la, bkn susah pon.... ape daa... hehehe

Post a Comment

 
Aku Si Typo © 2010 | Designed by Budak Nakal | Blogger Template by kozumi_ro
Seo Template By Budak Nakal Blogspot