Red Ribbon Under the Sea Contest win Fuji Underwater Camera now!!!



Aishsaih.... kenapa tetiba datang mood nak join contest nie
Datang pulak time minggu-minggu nak exam nie
Mungkin sebab hadiah yang ditawarkan kot...

Anyway me nak cuba contest nie...
Hadiahnya sangat bangat best
dianjurkan oleh Red Ribbon Boutique & Blog

1-Me dah lama mengidam nak beli camera underwater, salah satu faktor me nak jual Canon EOS1000d kesayangan tu pon sebab nak bertukar ke camera underwater (kalau boleh x nak la jual, sebab dslr nie Me beli ngan duit sendiri, time tu memang gila sangat nak beli)
2-Me suke pergi pulau, teringin sangat nak amik gambar dasar laut, setakat nie, Pulau Redang aje dah 7 kali me pergi, even pergi sorang-sorang pon pernah.... almaklumlah dah suka sangat....
3-25/11 jugak me akan ke Pulau Pangkor bersama Peers dari UiTM Shah Alam. Mana taw ada tuah, so boleh la merasa camera baru......
4- selalu amik gambar pantai je, & rumah pon dekat ngan pantai, nanti boleh la try amik gambar dalam laut pulak.....
5-kalaulah my DSLR boleh wat masuk dalam air, dah lama me bawak terjun sekali ngan kuak lentang tyme pergi Pulau Redang... hehehehehe
6-Nak-nak-nak sangat camera FUJI tu sebab comei++Kawaiii..... (pengaruh Jepun yang kuat)

special reason: kalaulah Me dapat camera nie, InsyaAllah, nanti me nak buat satu photoblog tetang gambar-gambar yang me amik menggunakan Camera Fuji nie....

Nie antara gambar-gambar pantai yang me amik





nie pulak gambar yang me dapat daripada my Abg Ipar yang bekerja sebagai instructor diver kat Berjaya Redang Beach Resort....... Cantikkan?



Klik Pada Gambar Untuk Pembesaran



2 comments:

  1. wow dah expert amek gambo kat dalam laut ek... :)

    ReplyDelete
  2. Gmabor lam laut My Brother in law yg amik.... gambar pantai tu me yg amik... nway thanks.. hehehee

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.