Party Untuk Fatty

22nd of October

DOB Muhammad Fathi, my classmate
sambutan yang agak meriah + havox gilah...
lokasi: Tasik Shah Alam, sebelah PAS & PKNS
menu:6 kotak Domino's Pizza + Kek Blueberry + minuman karbonat
menu special: lempok durian (Tajaan daripada Fathi)
aktiviti: 'siapa makan paling banyak?', 'posing maut', & 'True and Dare'



Party yang tak dirancang...(party kah?)
gara-gara tension selepas buat report survey
thanks to Anis sebab bagi Domino's coupon
thanks juga pada my classmates yg join
yang tak join, jangan nak tacing..... (sorry100k x)
sebab memang tak dirancang, len kali buat lagi



8 comments:

  1. suda laaa.
    sampai mati aku touching ngan korang sume.
    huh.

    ReplyDelete
  2. woit, kurang asam....
    bkn ko balik umah ker? next month besday aku... nt korang celebrate la, pastu ajak satu kampus. hahahaa

    ReplyDelete
  3. nanti beday aku korg plak celebrate k. hahahaa

    ReplyDelete
  4. azwan ble tah bufday ko plak..??! haha..

    ReplyDelete
  5. ala dekat dah... 6/11 nie... jangan lupe prezentnya yaa. hahahaha

    ReplyDelete
  6. lalalala..tyme musim2 exam ni mmg aku lupa tarkh2 y x brkenaan ni...haha:P

    ReplyDelete
  7. lupe tarikh takpe, yg penting jgn lupe prezentnya. hahahahaa

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.