I Was Born In 1970's or 1990's?


Betul ke Mr Money nampak macam 70-an?
Aish, tua sangat kah aku?
Sedangkan belum masuk keluarga 20-an tapi dah di kategorikan sebagai 70-an


I'm at the middle
Tyme nak amik Anugerah Dekan ari tu,
Yang bagi adiah tu cakap
"Oh, ini tema 70-an kan"
aku pon gelak je la......
Suka -suki cakap tema 70-an
even tema "Back To School" pon x dituruti
inikan pula nak mereka tema sendiri
Adush.... Tema Oh Tema

Kesimpulannya: Aku mungkin nampak mature dari yang lain
huhuhuhu........



8 comments:

  1. haha..mature nye ko knn..?skali tgk mcm bapak org pon ye jgk..keke;P

    ReplyDelete
  2. almaklumlah... dah beristeri 4... hahahaa....
    oo... pandai ko ea.... huhuh

    ReplyDelete
  3. ow..da empat ke..?spe istri2 ko tu..meh sini aku nk br knalan ngn mrk...nk tnye apesal dyorg pilih ko..haha:P

    ReplyDelete
  4. 1-Liyana Jasmay
    2-Lisa Surihani
    3-Tizz Zakiah
    4-Syarifah Amani

    Hahahaha..... pergi la tanya sekarang. Ade bran?

    ReplyDelete
  5. waa..x sngke aku...
    klu dyorg x yah tnye..ni bkn dyorg y nk kau..kau y nk kt dyorg..haila perasan betul kau ni..haha

    ReplyDelete
  6. hahaha.... lorh x caya plak....
    nampak sngat xde bran... huhuhu.....

    ReplyDelete
  7. azwan 3 words: IN YOUR DREAMS...haha:P

    ReplyDelete
  8. xpela... mne taw jd kenyataan..... hahaha.... nt ko jgak bngga berkawan ngan suami artis. hahahaa

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.