Contest Barang Kesayangan Bersama Aten


Aish, ingat nak brenti dah contest-mengontest nie
tapi demi orang kampong, me join la lagi skali. (^.~)
Organizernya ialah Cik Aten yang comei lote. hehehe
Contest mengenai barangan kesayangan
Dan barang kesayang gue ialah.
Jeng-jeng....

My Spec( Black & Thick)



Sebab, penyebab, me sayangs gilers kat spec nie ialah:-
i-sebab yang sama bila tanya orang yg pakai spec(tanpa spec, buta la jawabnya)
ii-orang kate me nampak macho bila pakai spec nie( itu orang kata.hohohoh)
iii-Me rase bila pakai spec nie nampak lebih matang la... (refer to this entry, here)
iv-me beli spec nie guna onkos sendiri. x mintak pitis ngan sape2... hehehe
v-Risau giler kalau pg mana2 x bawak spec tu, mcm x lengkap je acesori kat muka. hahaha

Tu la antara sebab utama kenapa me sayang gilers kat spec nie...
I love u very much
Muahhh.... muahhhhahahahahaha......

2 comments:

  1. ok wan thnx join contest aten.. org kampung ek? hehee.. mk sure follow all the rules k.. ni x nmpk pun blog list? adehh =)

    ReplyDelete
  2. Im terenggunu's genuine. owh.... ohohoh.... sory2 lupe.... k sila rujuk skali lagi... rasa dah ade kat sebelah tu. hehee

    ReplyDelete

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.