Luahan-Keputusan Terakhir

DEGREE!!!!

alhamdulillah, setelah lama menunggu
aku menemui jawapan yang muktamad
aku memilih untuk menerima tawaran untuk ke degree
terima kasih kepada semua yang menyokong
minta maaf kepada yang tak menyokong
masalah berkaitan biasiswa pon dah selesai
alahamdulillah,
pihak JPA tidak akan menarik balik
dan akan meneruskan biasiswa itu
dan ini merupakan sebab utama mengapa
aku membuat keputusan ini
terima kasih kat Athirah sebab
sanggup pergi Putrajaya
untuk menyelesaikan masalah ini
kepada kawan-kawan kat UiTM arau
aku minta maaf banyak-banyak
kalu ada salah dan silap
halalkan segala apa yang telah korang berikan
mungkin lepas nie
hidup korang lebih bahagia
sebab
x de orang yang akan masuk campur hal rumah tangga korang dan bergaduh ngan korang( credit to #$%@)
sesungguhnya tu bukan niat aku
dan mungkin salah faham korang
sekain terima kasih....




No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.