Luahan-Kepenatan

Catering Services

hari nie hari pertama aku keje
nasib baik aku dapat satu tempat ngan memeber aku
Iqbal plak kena kat Sungai Buluh
Function yang aku kena ialah kat Taman Tasik Ampang Hilir
sape duk KL mesti kenal tempat nie
mostly orang-orang kayer yang tinggal kat sini
rumah dah macam istana aku tengok

tapi majlis nie kat dalam dewan....
majlis kahwin yang agak grand dan meriah gak ar
bayangkan start dari pukul 10 pagi
hingga pukul 6 petang
langsung tak berhenti buat kerja....
dapt minum air jer sekejap-sekejap
letih tu memang tak taw nak cakap
lutut aku nie penat macam nak tercabut pon ada
tetamu datang tak henti-henti
pernat siot layan dorang.....
tapi agak best ar.....
sekarang aku x dapat upload gambar sebab ada poblem...
nanti aku uploadkan la yer....

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.