Luahan-Gadget Baru

Hari nie aku kuar pergi Time Square && Lowyat
semalam tetiba jer leader catering 'call'
bagitaw yang semua function dibatalkan
kebetulan Iqbal dah sampai umah member aku

disebabkan function x jadi so Iqbal pon lepak umah member aku
sempat gak ar aku bawak dia jalan kat Cheras nie
kul 2pagi kitorang pg Cyber Cafe main Counter Strike
aku nie bukan la minat sangat men game
tapi disebabkan bosan, so ketagih la pulak
hahahahaha..................
pastu tidur sampai tengah hari
bangun tido aku ngan Iqbal bersiap nak kuar
member-member aku yang lain x join sebab dorang nak
pergi mintak kerja
sampai Time Square, kitorang pon lepak la dalam tu jap

pastu terus gi Plaza Lowyat
memang niat aku nak beli External Hard Disk
lama gak ar kitorang survey harga
last-last aku pon beli yang 320Gb brand Toshiba
tadi berlakunya kejadian yang agak lucu
semasa turun dari jejantas kat TS tu aku ada terjumpa
duit RM10 then aku tunjuk la kat Iqbal
lama kitorang pandang sebab orang ramai time tu
tetiba ade sorang pompuan amik duit tu
"melepas aku", kata Iqbal..
hahahahaha..... dak pompuan tu ngan muka slamber
dan senyum tersipu-sipu terus blah...
sebenarnya, kitorang pon takut nak amik
kot-kot la tu just permainan cam 'Bang-bang Bom' tu
kalu betul, dapat malu lak kitorang nanti...

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.