Luahan-'1st time to KLCC'

KLCC
aku nak bai tahu nie....
lantak korang la nak cakap ape....
semalam aku gi KLCC

nie la kali pertama aku jejak kaki kat situ
tapi aku x rasa malu pun sebab sebelom nie
aku tak teringin pon nak gi kat situ (tipu)
semalam aku, Sepu, Rewa dan Aida


nek bus dari cheras pergi ke pasar seni
dari pasar seni kitorang direct ke KLCC
lewat gak ar kami pergi,
aku bertolak dari rumah pon dah kul 5.25petang
so sampai sana agak gelap ar
bukan ape, kitorang ingat nak 'overnight'
that why kami pergi lewat
lepak lama-lama kat san bukan dapat ape pon
agak best ar jalan-jalan dalam tu
first time la katakan
hehehehehehe.....
tapi yang x best sebab kitorang pokai
aku memang baru dapat JPA
tapi duit tu nak gak aku simpan untuk pergi U nanti
Handset aku nie dah nak full memori sebab
aku asyik amik gambar jer
time amik gambar tu
aku terserempak ngan budak yang masuk Idola Kecil dan Oh La La kat TV 9 tu
sempat gak ar amik gambar ngan die

memang la sekarang die x famous
tapi mana tahu sustu hari nanti dia famous
hehehehehe....... puas2 window shopping dalam KLCC
last-last kitorang balik rumah
tak tercapai gak hajat nak overnight....
sampai cheras, aku pon pergi Leisura Mall jap
beli sushi...... Best.....

2 comments:

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.