Luahan-Kekecewaan

Exam CSC125
Fundamentals of Computer Programming
Vanue=Dewan Baru
Date=13/11/2009
Time=2.45pm-5.45pm

Arghhhh................. First time
taw x, FIRST TIME!!!!!!
fisrt time aku tinggal satu soalan yang kesemua 13 markah
bukan aku x nak jawab
tapi aku lansung x tahu apa nak jawab
apa kehendak soalan?
apa yang dia mahukan?
berjam-jam aku memikirkan
tetapi lansung tiada jawapan dan lintasan
soalan agak melampau
paling susah berbanding soalan semester lepas
serius, bukan aku sorang jer cakap
habis exam dan x sempat lagi kuar dewan
aku hantar mesej kat Mr Jiwa
"soalan susah melampau......
x tahu apa soalan nak'
sorry encik....."
tunggu je la result kuar
dekan jauh sekali
lulus pon belum tentu
apa nak jadi, aku pun x tahu..

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.