Luahan-Kebingungan

Perlis->Kelantan->Terengganu->Kelantan->Shah Alam->Perlis

bingung aku memikirkan
bertapa banyak duit aku akan habis untuk beli tiket
ke destinasi tersebut
dah la duit aku ada RM100 je ag dalam Bank
dalam 'wallet' plak ada RM 30 je
tu pun nak wat makan untuk minggu nie
bila la duit JPA nak masuk
hujung-hujung sem nie,
selalu je masalah ngan duit
nak g kelantan dulu ke x?
masalah la plak kalau aku pg kelantan
nanti nak kena beli tiket balik terengganu plak
Shah Alam, aku nak pergi sebab ada latihan Kriket
untuk MASUM
Uitm ada sedia bus, tapi aku ingat nak balik dulu
then nak balik perlis plak sebab aku nak kena
sambung lesen P aku yang dah nak sampai ajal tu
torsion+stress+deflection+tension+moment+torque
Sape boleh bagi pinjam duit ar?
Arghhhhhh........ Masalah2x

tiket perlis ke kelantan=RM45
+ tiket dari kelantan ke terengganu=RM18x2
+ tiket dari kelantan ke shah alam=RM40.++
+ tiket dari shah alam ke perlis=RM40.++
_______________________________
total=RM161.++

No comments:

Post a Comment

Itinerary ke Korea & Koh Samui


Bagi sesiapa yang ingin mendapatkan itinerary ke Korea. Sila klik SINI.

Download Itenarary ke Koh Samui di SINI.


Sebarang pemintaan melalui email tidak akan dilayan.


Untuk pertanyaan yang memerlukan jawapan dengan kadar segera, sila PM saya di SINI.